Cum cumpar?
Care sunt metodele de achizitie si ce trebuie sa faci pentru a obtine un apartament de vis? Nimic mai simplu, gasesti totul in randurile ce urmeaza.

Toate apartamentele Belga Residence pot fi achizitionate printr-o varietate de solutii de finantare , tu alegi solutia cea mai pretabila pentru tine si familia ta. Consilieri nostri de vanzari te vor indruma si iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie .

4 metode aranjate pentru achizitie facila:

CASH

Pentru aceasta metoda de plata iti oferim garantat beneficii financiare. Te invitam la negocieri cu consultantii de vanzari pentru a-ti prezenta discounturile pe care le oferim in functie de disponibilitatea financiara de care dispui.

CREDIT IMOBILIAR

Iti oferim sprijin in procesul de acordare a creditului si te sustinem in raport cu institutia bancara.

PRIMA CASA

Daca esti eligibil pentru programul Prima Casa iti acordam sprijin si sustinere in raport cu banca.

PLATA PERSONALIZATA

Daca nu te incadrezi in niciuna dintre aceste metode , ai garantia ca impreuna putem sa gasim solutia de finantare potrivita pentru tine.

Vrei sa te convingi?
Suna acum sau trimite-ne un email cu intentia ta de a ne vizita. Suntem nerabdatori sa te primim si sa ne cunoastem. Nu ai nimic de pierdut, dar sigur vei avea de castigat, un camin de vis!
(+40) 753 171 171
sales@belgaresidence.ro

NOTA:

Imaginile prezentate sunt de tip vizualizari arhitecturale si au caracter informativ, fara a crea obligatii sau raspunderi legale in sarcina dezvoltatorului. Solutiile tehnice finale pot sa difere comparativ cu acestea insa, in limitele contractuale.