Localizare
Zona in care dezvoltam Belga Residence are o mare insemnatate pentru noi, am ales un loc ferit de zgomotul urban, loc in care copii isi pot desfasura activitatile zilnice in siguranta.

Zona in care dezvoltam Belga Residence  are o mare insemnatate pentru noi. Ne dorim ca toti cei care vor locui aici sa se simta privilegiati din toate punctele de vedere. Confortul urban se traduce prin apropierea de tot ceea ce ai nevoie, prin locuirea in proximitatea tuturor facilitatilor moderne si prin accesul rapid la locul de munca, la scoala, la cumparaturi sau diverse alte nevoi. Ne-am dedicat timp, suflet si pasiune pentru a o alege.

Gradinita cu program normal nr.12

Str. Carpati,Nr 91
Distanta: ~400 m
Teren Tenis

Str.Ion Ticaloiu, Ceramus
Distanta: 1,4 km, ~7 min. cu autoturismul
Bazinul de inot Campulung

Str. General Dragalina 115100
Distanta: ~700 m
Vrei sa te convingi?
Suna acum sau trimite-ne un email cu intentia ta de a ne vizita. Suntem nerabdatori sa te primim si sa ne cunoastem. Nu ai nimic de pierdut, dar sigur vei avea de castigat, un camin de vis!
(+40) 753 171 171
sales@belgaresidence.ro

NOTA:

Imaginile prezentate sunt de tip vizualizari arhitecturale si au caracter informativ, fara a crea obligatii sau raspunderi legale in sarcina dezvoltatorului. Solutiile tehnice finale pot sa difere comparativ cu acestea insa, in limitele contractuale.